HOME
GROOTS CREATIEF
JUNI FESTIJN
CREATIEF
  Glas in Lood/ Glasfusing
  Teken en Schilderen
  Speksteen Workshop
  Meubels Pimpen
  Vilten en Kantklossen
  Lach- en Schilderworkshop
  Parfum Maken
BEWEGING
  Hatha Yoga
  Kinderyoga
  Zumba
  Pilates
  Bodyshape
  Mensendieck
  Klassiek Ballet
ROOSTER
CONTACT
   

 

  Lia  
 

Zumba

Mijn naam is Lia van de Graaf, geboren 19 September 1967, en ik ben sinds Juli 2010 verslingerd geraakt aan de Zumba. Vanwege een veel te hoge bloeddruk (220/115) en een veel te hoog gewicht van 119kg  besefte ik dat ik iets moest gaan doen om deze omlaag te krijgen en dat betekende: afvallen!!
Door 4 uur per week aan Zumba te doen en elke dag vers koken, verse groente, aardappelen, 100 gram vlees/vis ben ik nu dus meer dan 30 kg kwijtgeraakt!!! Ik vind het jammer dat ik Zumba niet eerder ontdekt heb, aangezien Zumba al bestaat vanaf 2001, nu in 125 landen wordt gegeven en er wekelijks 12 miljoen mensen ter wereldaan Zumba doen!!! Iedere les is steeds weer een feest, want je wordt door de heerlijke muziek meteen in vakantiestemming gebracht en daar kun je niet anders dan harstikke vrolijk van worden.

Ik wil graag mensen kennis laten maken met ZUMBA®fitness want wat is er nou leuker dan elke week een feestje, en lekker bewegen op goeie muziek??

In April 2011 heb ik mijn instructeursdiploma voor Zumba® fitness behaald, en ik ben aan de slag gegaan om mijn eigen lessen te gaan maken en deze dragen de naam: 
 

Lia's ZumbAAA

Op Donderdagavond 19:30-20:30 is er een ZUMBA® fitness uur voor volwassenen en hierna is de gelegenheid tot gezellig napraten onder het genot van een drankje wat bij de les is inbegrepen!!

De kosten van de Zumba@fitness lessen zijn afhankelijk van de afname;
HOE MEER U AFNEEMT HOE GOEDKOPER DE LESSEN

De kosten zijn:
Losse les €8,50
Knipkaart voor 4 lessen €28,50 
Knipkaart voor 8 lessen €53,-
Knipkaart voor 16 lessen €98,-
Alle lessen meedoen(5 uur per week) €45,-(alleen via automatische incasso)

De geldigheidsduur van de knipkaarten(en van de automatische incasso's) is verdeeld in 3 periodes van 4 maanden namelijk:
Januari t/m April, Mei t/m Augustus, September t/m December

 

De volwassen lessen zijn uiteraard op te maken in het Heusdens Creatief Centrum maar ook in het ’t Rad, kerkstraat 39 in Elshout, waar ik ook lessen geef op Maandagochtend, Woensdagochtend en Vrijdagochtend 10:00-11:00 en Vrijdagavond van 19:00-20:00(deze les vindt soms ook in Heusden plaats)

SPECIALE ACTIE: Neem een introducé mee en krijg zelf korting!!!
Als U iemand meeneemt die nog nooit met Lia'sZumbAAA heeft kennis gemaakt en deze persoon doet dezelfde lesafname als U,dan kan U dat behoorlijk wat korting opleveren.

Wilt U weten hoeveel korting?? kijk dan op mijn website: WWW.KLAVIEREN.NL
of stuur mij een mailtje:
of bel: 0416-379507 of 06-42941164

Ik weet zeker dat we veel plezier gaan hebben, want dat is de Zumba gedachte: Fun Fun en nog eens Fun, en lekker bewegen op muziek, en goed voor de lijn, en iedereen kan op een willekeurig tijdstip instappen!!

Heeft U nog vragen? kijk dan op mijn website: WWW.KLAVIEREN.NL