Fotografie, niet alleen kijken maar zien met Karin Kamstra

Wilt u leren hoe u betere foto’s maakt? 

Basiscursus fotografie:
Bent u in het bezit van een spiegelreflexcamera of systeemcamera en wilt u meer weten over diafragma, sluitertijd en iso-waarde? Meldt u zich dan aan voor de basiscursus fotografie. In zes dagdelen leer ik u hoe je camera werkt en hoe u handmatig betere foto’s maakt. U gaat aan de slag met praktische opdrachten, die we de volgende les bespreken. 

Data: 
Donderdagochtend van 09.30 – 12.00 uur

Kosten:
120 euro voor zes lessen 

Vervolgcursus fotografie
Bent u al bekend met de belichtingsdriehoek diafragma, sluitertijd en iso-waarde? Heeft u de basis van fotograferen onder de knie en wilt u meer controle over je foto’s door gebruik te maken van de M-stand op uw camera? In deze cursus gaan we dieper in op belichting, compositie en het variëren van standpunten en fotobewerking in Lightroom. U leert hoe u het licht kunt ‘vangen’ en hoe u met uw foto’s een verhaal maakt. Verder krijgt u opdrachten, die we de volgende les bespreken. 

Data: 
Donderdagochtend van 09.30 – 12.00 uur

Kosten:
120 euro voor zes lessen

Over de docent:

Karin Kamstra
FOTOGRAAF

Wilt u zich aanmelden of meer weten over deze cursussen, belt of mailt u dan naar Karin Kamstra: 06-20302047 e-mail:k.kamstra@live.nl

Aanbod